Een culinair belevenis-theater in de koeientuin van Hoeve Biesland  

Over Kolder in de Polder

Gezien de huidige corona beperkingen is het organiseren van de BieslandDagen in de bestaande vorm dit jaar niet mogelijk. Toch willen wij ook dit jaar bewoners uit de regio de polder op een bijzondere manier laten beleven, door verschillende losse events te organiseren passend binnen de coronamaatregelen. Een van de events is Kolder in de Polder. Stichting de BieslandDagen, Rode Rozen & Tortilla’s en Café du Midi hebben de handen ineengeslagen om dit mogelijk te maken.

Zes avonden waarbij wij iedere avond 120 gasten ontvangen en medewerkers uit de zorg uitnodigen om te ontspannen en genieten van een onvergetelijke avond. Daarnaast nodigen wij ook diverse horecaondernemers uit. Een sector die sinds maart harde klappen te verduren heeft gekregen. Deze groepen willen wij graag een hart onder de riem steken en letterlijk een podium bieden tijdens een avond vol positieve energie, samenhorigheid en vermaak. 

Kolder in de Polder is onderdeel van de BieslandDagen. Een evenement waar het beleven van de Bieslandse polder centraal staat. De Koeientuin van Hoeve Biesland is hét decorstuk van deze avonden. De producten van het land van Linda de Groentenboerin en Hoeve Biesland staan centraal. De koks van lokale horecaondernemingen Café du Midi en Rode Roze & Tortilla’s bereiden met deze ingrediënten smaakvolle gerechten tijdens een avond vol vermaak. 

De BieslandDagen wordt mede mogelijk gemaakt door diverse lokale sponsoren, gemeenten en een grote groep gewaardeerde vrijwilligers! 

Meer informatie over de BieslandDagen en het volledige programma vind je op www.bieslanddagen.nl